Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

5ο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου - Δύο διακρίσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριές του (Helmepa & Bravo Schools)

Δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ζωγραφικής της Παιδικής Helmepa, με θέμα: "Άνθρωποι και θαλάσσια ζωή, σύμμαχοι για τον πλανήτη Γη". Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες καθώς και στη Νηπιαγωγό τους κα Βασιλική Μαρκοπούλου για τη συμμετοχή τους, την περιβαλλοντική τους ευαισθησία καθώς και για το υπέροχο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!





Το 5ο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου Πρεσβευτής των 17 Παγκόσμιων Στόχων, διαδίδει στην τοπική κοινωνία τα μηνύματα για τη Δημιουργία ενός Kαλύτερου Kόσμου! Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου με την αφίσα για την δράση "milatora" συμμετείχαν ενεργά στο #BravoSchools 2021 και την Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης #BravoSustainabilityWeek.

Η συμμετοχή στο Bravo Schools 2021 εντάσσει το 5ο Νηπιαγωγείο στο διεθνές σχολικό δίκτυο του World's Largest Lesson και στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους in Αction SDGs Schools Club.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος καθώς και στη Νηπιαγωγό τους κα Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου για τη συμμετοχή τους και το ηχηρό τους μήνυμα!







Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το Σύλλογο Διδασκόντων για το συνεργατικό πνεύμα που τους διακρίνει, στην κα Ελένη Ζερβού (Προϊσταμένη) και στην κα Ελένη Κεφιλή (Νηπιαγωγό).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου