Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Νηπιαγωγείο Πασίου - Διάκριση μαθητή στον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή του Νηπιαγωγείου Πασίου Χρήστο, που διακρίθηκε στον 2ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης των εκδόσεων Μεταίχμιο αλλά και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους! 

Συγχαρητήρια και στις Νηπιαγωγούς Σταματοπούλου Πηνελόπη και Παπάζογλου Ματίνα που υλοποίησαν το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου.

 

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργάνωσαν τη φετινή σχολική χρονιά ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με τη μορφή διαγωνισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες της προσχολικής εκπαίδευσης. Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προάγει τη φιλαναγνωσία και δίνει αφορμή στον εκπαιδευτικό να εργαστεί με την ομάδα του διαθεματικά, ενώ ενθαρρύνει τα παιδιά να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις, να αναπτύξουν διάλογο και να γίνουν ενεργητικοί αναγνώστες.



 Αποστολή: Με ένα βιβλίο ταξιδεύω

Στον φετινό Μαραθώνιο με θέμα «Με ένα βιβλίο ταξιδεύω», έχουν επιλεγεί βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που καταπιάνονται με τις διαφορετικές εκφάνσεις του ταξιδιού: το ταξίδι ως μετακίνηση από έναν τόπο σε άλλο, για διακοπές ή για απόκτηση εμπειριών και γνώσεων, το νοητό ταξίδι σε άλλους τόπους και εποχές αλλά και το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού μας και της ίδιας της ζωής. Με πυξίδα, με χάρτη, με διαστημόπλοιο ή άλλο μεταφορικό μέσο, με τα πόδια ή με τον νου, σας καλούμε αυτή τη σχολική χρονιά να ταξιδέψετε με αφορμή ένα βιβλίο. Γιατί σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου