Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Επιμορφωτική Βιωματική Δράση: "Εντοπισμός και ενίσχυση των ακαδημαϊκά προχωρημένων μαθητών μέσα από διδακτικές στρατηγικές που στοχεύουν στην καλλιέργεια δεξιοτήτων του 21ου αιώνα και στην αύξηση κινήτρου των μαθητών"
Σας γνωστοποιούμε ότι η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κα Αλεξάνδρα Νικολάου έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με το Κέντρο για τα Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά CTY Greece (Center for Talented Youth) επιμορφωτική βιωματική δράση, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, ώρες 9:00 – 13:00, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου  (Γαλότα Ισθμού).

Η συνάντηση απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα δημόσια & ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Κορινθίας. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε καινοτόμες διδακτικές πρακτικές που μπορούν να αξιοποιήσουν στη σχολική τους τάξη.

Στο πλαίσιο της επιμορφωτικής δράσης θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια αε ομάδες 25-30 συμμετεχόντων

Για την εγγραφή και την παρακολούθηση τηρείται σειρά προτεραιότητας μέσω google φόρμας που παρέχεται από το CTY Greece. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

                                             https://forms.gle/TVCRk12d9q1e8Ndx8


Πρόγραμμα 


 Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.

 

Στο τέλος των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου