Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Η Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative Artificial Intelligence) στην Εκπαίδευση - Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 7 ωρών για Εκπαιδευτικούς

 «Η Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative Artificial Intelligence) στην Εκπαίδευση»

Επιμορφωτικό πρόγραμμα 7 ωρών για Εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου




 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα διαρθρώνεται ως εξής:

4 ώρες παρακολούθηση του MOOC «Το ChatGPT στην Εκπαίδευση. Πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα» στον σύνδεσμο:

https://www.udemy.com/course/chatgptgredu/

Το MOOC έχει σχεδιαστεί από τον κ. Τσιωτάκη, Μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, είναι ελεύθερο και δωρεάν και περιλαμβάνει ολιγόλεπτα βίντεο, παραδείγματα, προαιρετικές ασκήσεις-εφαρμογές καθώς και ένα ερωτηματολόγιο. Όσοι εκπαιδευτικοί δηλώσουν να συμμετάσχουν στο εργαστήριο είναι χρήσιμο να έχουν παρακολουθήσει το MOOC, ώστε να είναι εξοικειωμένοι/ες με βασικές έννοιες και λειτουργίες της Τεχνητής Νοημοσύνης και του ChatGPT.

 

3 ώρες δια ζώσης εργαστήριο

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί σε απογευματινή ώρα, στην αίθουσα εργαστηρίου του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη – Κόρινθος) από τον κ. Τσιωτάκη. 

To Επιμορφωτικό Πρόγραμμα  απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς ΠΕ70, ΠΕ06 & ΠΕ60 επιστημονικής ευθύνης των Συμβούλων Εκπαίδευσης κ. Ζαχαρούλας Καραβά, κ. Ουρανίας Σαρρή και κ. Αλεξάνδρας Νικολάου, αντίστοιχα. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου