Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ολοκλήρωση επιμορφωτικών συναντήσεων νεοδιόριστων, αναπληρωτών και μόνιμων νηπιαγωγών

 Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ένα τριήμερο επιμορφώσεων για νεοδιοριζόμενες/νους, αναπληρώτριες/τές και μόνιμες/μους νηπιαγωγούς με ποικίλη θεματολογία που περιλάμβανε νέες μεθόδους διδασκαλίας, σχέσεις σχολείου -οικογένειας, διαχείριση σχολικής τάξης, δημιουργία θετικού σχολικού κλίματος, πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων ενδοσχολικής βίας και αποκλεισμού. Οι νηπιαγωγοί επιμορφώθηκαν επίσης ως προς το γενικό πλαίσιο και τις αρχές της εισαγωγής των Αγγλικών στο Νηπιαγωγείο καθώς και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων τα οποία θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται για πρώτη φορά το παρόν σχολικό έτος σε όλα τα νηπιαγωγεία της χώρας. 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις συναδέλφους νηπιαγωγούς κα Λία Σέγκα, Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Λεχαίου και κα Ανδρεάδη Αλεξάνδρα, Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αρχαίας Κορίνθου που συμμετείχαν με εισηγήσεις τους για την πιλοτική εφαρμογή των Αγγλικών στο Νηπιαγωγείο και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων αντίστοιχα. 

Ευχαριστώ όλες και όλους τις/τους συναδέλφους νηπιαγωγούς για τη συμμετοχή τους και τους εύχομαι μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου