Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Υλοποίηση της δράσης αφήγησης του Διαπεριφερειακού Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου της ΠΔΕ Πελοποννήσου με τη συγγραφέα κα Άννη Θεοχάρη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η διαδικτυακή δράση αφήγησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Διαπεριφερειακού Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου από τη συγγραφέα - εικονογράφο και ηθοποιό κα Άννη Θεοχάρη.
Η κα Άννη Θεοχάρη αφηγήθηκε με τη μέθοδο του "Χάρτινου Θεάτρου" την ιστορία του τελευταίου της βιβλίου "Ένας ελέφαντας το κάτι άλλο" και ενθουσίασε με τη ζωντάνια και την εκφραστικότητά της τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν στη δράση με αμείωτο ενδιαφέρον!
Τη δράση αφήγησης τίμησαν με την παρουσία τους η Αν. Οργανωτική Συντονίστρια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου, κα Αικατερίνη Γκίνη, οι ΣΕΕ Νηπιαγωγών, κα Σαραντοπούλου, κα Παντελέων και κα Νικολάου καθώς και οι νηπιαγωγοί που διδάσκουν στα τρία τμήματα του Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου, κα Γερμανάκου, κα Χατζηαποστόλου, κα Πετρή, κα Τζουβάρα, κα Καγιαννά και κα Σαλαμούρα. 
Θερμές ευχαριστίες στη συγγραφέα κα Άννη Θεοχάρη για αυτή την υπέροχη νότα χαράς και αισιοδοξίας που μας χάρισε απλόχερα σήμερα!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου